PRATITE NAS NA:

Nakon uređenja službenih prostorija na prvom katu zgrade u kojoj se nalaze svlačionice nastavljena su ulaganju u infrastrukturu.

U ljetnoj pauzi između dviju natjecateljskih sezona u našem klubu nije se mirovalo. Na red je došlo i uređenje nove svlačionice za domaću momčad.
U prizemlju zgrade uz dvije postojeće svlačionice uređena je još jedna nova svlačionica namijenjena samo za našu seniorsku momčad. Nova prostorija sastoji se od 22 personalizirana odjeljka za odlaganje stvari, svaki opremljen uz ostale neophodne stvari i s utičnicom za punjenje mobitela i sl. Na zidu je nova velika skica nogometnog igrališta koja služi treneru za prezentiranje tehničko-taktičkih zamisli. Sredinu svlačionice popunjava funkcionalni stol s brojnim ladicama, spremnikom za boce vode. U stol je također ugrađen prostor za hlađenje napitaka. Cjelokupne nove prostorije pokrivene su novom LED rasvjetom i najmodernijim sustavom ventilacije zraka. U sklopu svlačionice uređen je i novi sanitarni čvor te tuš kabine sa 6 modernih tuševa.


Uz uređenje nove svlačionice svoj novi izgled dobile su i dosadašnje dvije svlačionice. Postojeće dvije svlačionice koje su se koristile do sada bile su u veoma dobrom stanju te su gostujući klubovi imali samo riječi hvale. Sada su doživjele malo osvježenje te će tako i ti prostori biti spremni za 3. HNL – Sjever.
Tvrtka Đurkin d.o.o. iz Čakovca izvodila je soboslikarske i keramičarske radove, ali i ostale grube radove oko struje, vode, ventilacije i slično. Emi Stil d.o.o. iz Novog Sla Rok obavljao je dizajnerske i stolarske radove. Zahvaljujemo se izvođačima na izvršenim radovima te sponzorima koji su omogućili da dobijemo još jednu supermodernu svlačionicu.


Dobra infrastruktura sigurno je jedan od preduvjeta za dobar rezultat. Ovim ulaganjem dobili smo novu svlačionicu za seniorsku momčad kakvom se može pohvaliti mali broj klubova. To je još jedan dokaz da se ljudi oko kluba na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom trude omogućiti sve vrhunske uvjete kako bi naši dečki i u novoosnovanoj 3. HNL – Sjever bili što uspješniji. Ali svi ti vrhunski uvjeti također su i motivacija našim mladim nogometašima da marljivo treniraju kako bi jednog dana bili članovi naše seniorske momčadi.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  1/4 finale Kup-a MNS-a

   NK BSK

  -

  NK Polet

  Belica, 19.07.2020., 17:00 sati


  prethodno>>prijateljska

  NK Venera

  1-8

  NK Polet

 • Veterani +

  11. kolo Veterani 'Sjeverozapad'


  NK Mura

   vs

  NK Polet

  Sveti Martin na Muri, proljeće 2017. u 10.00 sati


  prethodno>>10.kolo Veterani


  NK Polet

  -

  NK Bratstvo

 • Juniori +

  14. kolo U-17 kvalitetna liga


  ŠN Sveti Martin

  vs

  ŠN petica

  Hlapičina, 18.03.2017. u 15:00sati


  prethodno>>13.kolo


  ŠN Sveti Martin

  4-2

  ŠN Sloga/Strahoninec

 • U-14 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 126.03.2017., u 11:15 sati


  prethodno>>175.kolo

  NK Varaždin

  3-1

  NK Polet

 • U-12 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 26.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>17.kolo

  NK Varaždin

  4-0

  NK Polet

 • U-10 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 26.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>17.kolo

  NK Varaždin

  6-2

  NK Polet

 • U-8 +

  10.kolo POČETNICI  ŠN Sveti Martin

  vs

  ŠN Sloga 09

  Sveti Martin na Muri, 25.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>9.kolo


  ŠN Sveti Martin

  1-1

  ŽNK Katarina Zrinski

 • 1