PRATITE NAS NA:

U petak 13.01.2023. godine s početkom u 18:00 sati u prostorijama kluba održana je redovna godišnja skupština nogometnog kluba Polet.

Uz izvješća predsjednika, trenera seniora, te izvješća predsjednika škole nogometa, podnesena su i financijska izvješća, izvješće nadzornog odbora te planovi za tekuću nam godinu. 

Godišnju skupštinu je već tradicionalno vodio bivši načelnik Franjo Makovec s radnim predsjedništvom: članovi - Stanko Perčić i Miroslav Novinščak te zapisničar Mihael Breznik.

Predsjednik Miroslav Novinščak je u uvodu sve pozdravio te podnio opširno izvješće o radu kluba za 2022. godinu. Napomenuvši da je klub ipak uz pomoć sponzora i svih svojih članova i u prošloj godini uspio uspješno poslovati, ali još su uspješniji bili sportski rezultati svih momčadi kluba, a posebice seniorske momčadi koja je osvojila naslov 3.HNL-sjever u sezoni 2021./2022. i osvajanje jesenskog naslova 3.HNL-sjever u tekućoj sezoni. Također je spomenuo što se sve radilo i na infrastrukturnom planu.

Nakon predsjednika čuli smo i financijsko izvješće. Klub je uspio unatoč teškim vremenima uspio završiti na pozitivnoj nuli što je svojim izvješćem potvrdio i Nadzorni odbor. Nakon financija došlo je na red izvješće predsjednika  Škole nogometa "Sveti Martin" Tomislava Gradiček koji je spomenuo vrlo uspješan rad škole nogometa. Poslije mlađih kategorija na red je došao i trener seniora Josip Brezovec koji je u svom vrlo detaljnom i opširnom izvješću spomenuo rad i uspješne rezultate seniorske momčadi.

Financijski plan i plan rada za tekuću godinu podnio je član uprave NK Polet Stanko Perčić.

Na kraju skupštine sve skupštinare pozdravili su, zaželjeli uspješnu nogometnu godinu i uspješan rad NK Polet uvaženi gosti: načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša, predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović, župnik župe Sv.Martina Biskupa vlč. Mladen Gorupić. Također uspješan rad u narednoj godini NK Polet zaželjeli su i predstavnici okolnih prijateljskih klubova, ispred NK Sloga Štrigova predsjednik Boris Novak, ispred NK Mura iz Hlapičine predsjednik Dragutin Stojko.

Nakon završetka redovne godišnje skupštine druženje svih prisutnih nastavilo se uz domjenak.

FOTO (Tomislav Kralj):

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1