PRATITE NAS NA:

Seniorska momčad zajedno sa stručnim stožerom i nekim članovima Uprave kluba vratila se s priprema iz Međugorja (Bosna i Hercegovina). Kao što je i bilo predviđeno, seniori su odigrali jednu prijateljsku utakmicu i odradili pet treninga. Na ovim pripremama seniorskoj momčadi priključeno je i nekoliko perspektivnih juniora kojima će ovo zasigurno biti poticaj za još marljivije treniranje kako bi se jednog dana priključili našim seniorima.
 
Na put se krenulo u srijedu 1.2.2023. u ranim jutarnjim satima. Po dolasku i smještaju te kratkoj šetnji krenulo se na prvi od pet predviđenih treninga. Treniralo se  na terenu HNK Brotnjo (Čitluk). Četvrtak i petak trener Brezovec iskoristio je za po dva treninga dnevno. U subotu 4.2.2023. u 10:00 sati odigrana je prijateljska utakmica s HNK Brotnjo iz mjesta Čitluk koji se natječu u 2. Ligi FBiH - Jug. Utakmica je završila s našom pobjedom od 0:5. Strijelci su bili Nino Patafta, Nikola Barat, Petar Horvat, Domen Štefanec i Niko Mihalinec. Nakon utakmice slijedilo je kratko druženje s našim domaćinima.
 
Cijela momčad i stručni stožer subotnje popodnevne sate iskoristili smo za šetnju na "Brdo ukazanja". U nedjelju u prijepodnevnim satima pomalo iscrpljeni od utakmice i napornog trenažnog ciklusa ali i ispunjeni duhovnom snagom krenuli smo kući.
 
Nakon ovih kratkih priprema naše dečke i dalje čekaju naporni treninzi kako bi nadolazeća natjecateljska sezona bila što uspješnija. Pripreme se nastavljaju u klupskoj teretani, umjetnom terenu SRC Mladost u Čakovcu te naravno na igralištu NK Polet.  
 
Ovim putem zahvaljujemo se ljubaznom osoblju hotela Marconi u Međugorju te našim novim sportskim prijateljima članovima HNK Brotnjo. Zahvaljujemo se i našem vozaču Predragu iz tvrtke Jakopić Travel d.o.o., dugogodišnjem partneru i sponzoru kluba. Veliko hvala i svim ostalim sponzorima koji su omogućili naše predivne zajedničke trenutke.
 
#ZaKoga #ZaPolet
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1