PRATITE NAS NA:

Nakon završetka uspješne natjecateljske sezone odlučili smo organizirati revijalnu utakmicu između aktualnog seniorskog sastava i bivših igrača Poleta. U vrlo dinamičnoj i zanimljivoj utakmici naše bivše zvijezde pokazale su da kvaliteta ne blijedi te su slavili s 6:3.

Za All Star momčad Poleta nastupali su: Ivan Đurkin, Dino Jambres, Luka Bobičanec, Damir Čurin, Andrej Goričanec, Mihajel Karlovčec Čec, Mihael Karlovčec Majkon, Mario Turk, Evald Vinko, Ivan Škvorc, Karlo Goričanec, Alen Herceg, Valentin Cvetković, Stevica Žganec, Petar Horvat, Igor Šegović, Tomislav Medved, Nikola Barat i kapetan Nenad Radiković.

Za aktualnu momčad NK Poleta nastupali su: Edo Topolnjak, Nino Patafta, Leonard Mesarić, Niko Mihalinec, Davor Telebar, Josip Žganec, Gabrijel Lajtman, Andrej Jurinić, Marko Šarić, Silvestar Žganec, Vinko Horvatić, Luka Mezga, Marko Žulić, Filip Perčić, Domen Štefanec i Fran Krištofić.

U napetoj utakmici koja je bila sve samo ne revijalna povele su mlade snage preko Nike Mihalinca, da bi ubrzo Andrej Goričanec izjednačio na 1:1. Evald Vinko doveo je All Star momčad u vodstvo da bi Nino Patafta vratio stvari na početak i na semaforu je stajalo 2:2. Iskusni lisac Nenad Radiković najbolje se snalazi u šesnaestercu i zabija za 3:2. Svojim drugim golom na utakmici Andrej Goričanec povisuje na 4:2. Josip Žganec zabija i vraća nadu mladim snagama koji preuzimaju inicijativu na terenu.  Brojni gledatelji očekivali su dalnji pad All Star momčadi koja je bila pomalo na izmaku snaga, ali kvaliteta je došla na vidjelo. Prvo je Damir Čurin pokazao svoje znanje da bi Igor Šegović prekrasnim golom postavio konačni rezultat 6:3. Na kraju možemo reći da smo vidjeli pravu natjecateljsku utakmicu u kojoj su se sudarile dvije generacije i dvije filozofije nogometa, a prestiž je odnijela starija, iskusnija i spretnija momčad All Star Poleta.

Svakako treba naglasiti da je na utakmici bio velik broj gledatelja koji su opet željeli vidjeti naše nekadašnje zvijezde te se još jednom uvjeriti u njihovo nogometno umijeće. Zasigurno možemo reći da je ovakav tip utakmice pun pogodak i da je i više nego ispunio sva očekivanja. Stoga je već sada dogovoreno da se ovaj susret ponovi i dogodine. Nakon utakmice uslijedilo je druženje i zabava obiju momčadi i gledatelja.

#ZaKoga  #ZaPolet

FOTO:

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  7.kolo 3.NL-sjever

   NK Pitomača

  -

  NK Polet

  Pitomača, 30.09.2023., 16:00 sati


  prethodno>> 6.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  4-1

  NK Međimurje (Čakovec)

 • 1