PRATITE NAS NA:

Nogometaši Osijeka već treću godinu zaredom središnji dio priprema odraditi će u Svetom Martinu na Muri.

Bijelo-plavi će trenirati na našim odlično pripremljenim travnjacima od 26.06. pa sve do 08.srpnja. Na popisu trenera Stjepana Tomasa nalazi se 28 igrača, a na popisu nema Mihaela Žapera i Luke Zebeca koji su ostali u Osijeku kako bi terapijama tretirali svoje ozljede pa će se suigračima priključiti u drugom tjednu priprema.

Na popisu igrača za pripreme u Svetom Matinu na Muri nalaze se: Marko Barešić, Marko Malenica, Tin Sajko, Darko Nejašmić, Vedran Jugović, Josip Špoljarić, Mijo Caktaš, Ramon Mierez, Ivan Fiolić, Nikola Janjić, Šime Gržan, Petar Brlek, Filip Živković, Ognjen Bakić, Filip Mažar, Ivan Cvijanović, Nail Omerović, Adrian Leon Barišić (priključuje se 2. srpnja), Domagoj Bukvić, Kristijan Lovrić, Slavko Bralić, Kristian Fućak, Mirlind Daku, Amer Hiroš, Šimun Mikolčić, Stefanos Evangelou, Renan Guedes i Marin Prekodravac.

Nogometni klub Osijek će odigrati tri provjere za vrijeme boravka na pripremama i to protiv češkog Bohemiansa, rumunjskog Panduriija i mađarskog MOL Fehervara. Bijelo-plavi u Svetom Martinu na Muri ostaju do 8. srpnja kada je zakazana posljednja pripremna utakmica prije povratka u Osijek.

Nedjelja 02.07.2023. NK OSIJEK - FC BOHEMIANS (PRAG): Radenci - SLO

Srijeda 05.07.2023. NK OSIJEK - FC PANDURI; Križevci - SLO

Subota 08.07.2023. NK OSIJEK - FC MOL FEHERVAR; Sveti Martin na Muri 16:30 sati

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  7.kolo 3.NL-sjever

   NK Pitomača

  -

  NK Polet

  Pitomača, 30.09.2023., 16:00 sati


  prethodno>> 6.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  4-1

  NK Međimurje (Čakovec)

 • 1