PRATITE NAS NA:

Prošlo je već godinu dana od premjere amaterskog dokumentarnog filma o povijesti NK Polet.

Film smo premjerno mogli pogledati na svečanoj sjednici povodom 50 godina kluba, 9. kolovoza 2015. godine koja se održala u Kongresnoj dvorani hotela Golfer u sklopu LifeClass Terma Sveti Martin.

Cjelokupna proslava 50. obljetnice osnivanja nogometnog kluba Polet, a posebno svečana sjednica po mnogima je bila briljantno organizirana te se takve sjednice ne bi posramili niti mnogo veći klubovi i udruge. Kako je pred godinu dana bilo na svečanoj sjednici možete pogledati u sljedećem videu:

https://www.youtube.com/watch?v=OQXbuOx2s20

Cjelokupni izvještaj zajedno s fotografijama s obilježavanja 50 godina voljenog kluba možete pogledati na sljedećem linku:

http://www.nk-polet-smnm.hr/index.php/razno/vijesti/779-otvorenje-izlozbe-i-svecana-sjednica-povodom-50-godina-nk-polet

Povodom te obljetnice bila je izdana i posebna brošura koju možete u .pdf format preuzeti ovdje:

http://www.nk-polet-smnm.hr/images/pdf/nk-polet-book-web.pdf

Amaterski dokumentarni film o povijesti NK Polet od sada se nalazi i na internetu te ga besplatno možete pogledati. Uz sam film važno je istaknuti riječi amaterskog snimatelja i idejnog začetnika filma gospodina Stanka Perčića. On naglašava kako je ovaj dokumentarni film rađen iz ljubavi prema Poletu te je napravljen u potpunosti volonterski i u amaterskoj produkciji te ga tako i treba gledati. Također jedna od svrha filma je prikazati budućim naraštajima same začetke nogometa u Svetom Martinu na Muri.

Trajanje amaterskog dokumentarnog filma o povijesti NK Poleta je 38 minuta, a autori ovog dokumentarnog filma su Stanko Perčić, Andrej Goričanec i Mihael Breznik. Film o povijesti kluba rađen je potpuno amaterski sa materijalima iz arhive NK Polet i materijala koje smo prikupili od navijača NK Polet.


Dokumentarni film o povijesti našeg kluba i dalje se može kupiti na DVD-u za samo 80 kuna kod članova Uprave kluba ili u službenim prostorijama kluba tokom domaćih utakmica. Stoga ako još nemate obavezno si nabavite ovaj pogled u djelić povjesti Svetog Martina na Muri, našeg kluba, ali i nogometa u Međimurju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Najave

 • Seniori +

  7.kolo 3.NL-sjever

   NK Pitomača

  -

  NK Polet

  Pitomača, 30.09.2023., 16:00 sati


  prethodno>> 6.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  4-1

  NK Međimurje (Čakovec)

 • 1