PRATITE NAS NA:

 Pogledajte video!

Seniorska momčad nogometnog kluba Polet i stručni stožer vratili su se iz trodnevnih mini priprema koje su se održale u Delnicama, a utakmice su odigrane u Mošćeničkoj Dragi i Čavlama. Kao što je i bilo i predviđeno, seniori su odigrali dvije pripremne utakmice i odradili jedan trening.

U petak 17. veljače 2017. godine ujutro seniorska momčad nogometnog kluba Polet s trenerom Stevicom Žganec i vodstvo kluba (predsjednik Miroslav Novinščak, sportski direktor Zoran Šardi, tajnik Mihael Breznik, domar Jože Kirec, fizioterapeut Dragutin Kralj, kondicijski trener Mihael Premuš, Stanko Perčić i Goran Makovec) krenula je na trodnevne mini pripreme u Delnice. Nakon smještaja igrača i vodstva u hotelu "Risnjak" u Delnicama i ručka igrači i vodstvo kluba su otputovali u Opatiju gdje su kratko prošetali i popili kavu da bi se nakon toga uputili u Mošćeničku Dragu gdje je za 18:00 sati bila zakazana prva pripremna utakmica s NK "Draga". Odigrana je jedna zanimljiva pripremna utakmica pod rasvjetom koju je nogometni klub Polet dobio sa 0:5. Strijelci na ovoj utakmici bili su: Luka Bobičanec 2x, Nikola Ferlin, Nikola Barat, Damir Čurin. Nakon utakmice domaćin je igrače počastio večerom u obližnjem restoranu na čemu im zahvaljujemo.

U subotu 18. veljače u jutarnjim satima igrači i stručni stožer imali su dogovoren posjet stadionu HNK Rijeka - Rujevica. Unatoč tome što je seniorski sastav HNK Rijeke imao trening dopušteni nam je razgled čitavog stadiona, svlačionica, loža, restorana, travnjaka, press centra i pomoćnih igrališta. Nakon Rujevice posjetili smo i svetište Trsat i građevine i vidikovac Trsatske Gradine. Poletovci su nakon toga počašćeni ručkom od strane NK Grobničan iz Čavli. Utakmica između NK Grobničan i NK Polet odigrana je u 15:00 sati na stadionu Mavrinci koju je pobijedio domaćin s 3:1. Strijelac našeg pogotka bio je Andrej Goričanec.

Ovom prilikom moramo zahvaliti našim navijačima koji su s dva kombi vozila iz Sv.Martina na Muri doputovali na ovu utakmicu i glasno podržali naše igrače. Još jednom veliko im hvala!

U nedjelju 19. veljače 2017. godine ujutro odrađen je jedan zanimljiv trening za igrače. Dvosatni trening kojeg je pripremila jedna tvrtka za adrenalinske sportove sastojao se od orijentacijskog trčanja po šumi i parku s raznim stanicama i zadacima koje je trebalo obaviti na tim stanicama. Teambuilding s  dvosatnim orijentacijskim trčanjem i raznim zadacima bio je pun pogodak za igrače koji su marljivo ispunjavali sve zadatke i bili su oduševljeni ovakvim načinom treniranja. Nakon ručka lagano se krenulo prema Sv.Martinu na Muri.

Trodnevne mini pripreme u Delnicama i odigrane dvije utakmice odličan su poticaj za igrače i vodstvo kluba kako bi nadolazeći proljetni dio prvenstva odradili čim bolje i pokušali zadržati vodeću poziciju.

Ovim putem zahvaljujemo se ljubaznom osoblju u pansionu "Risnjak" u Delnicama te našim sportskim prijateljima, NK Draga iz Mošćeničke Drage i  članovima NK Grobničan na čelu s predsjednikom Igorom Čargonja na gostoprimstvu i načinu na koji su naši igrači i vodstvo bili ugošćeni.

Nakon odrađenih trodnevnih priprema u Delnicama seniorsku momčad NK Polet naredni vikend očekuje još jedna pripremna utakmica s NK Turnišće. Utakmica se igra u Svetom Martinu na Muri u subotu s početkom u 15:00 sati.

 

 

 

FOTO:

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

NK Sloboda

0:8

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri
NK Sloboda
NK Polet
 
21.kolo, 4.NL Čakovec-Varaždin
21.04.2018., 17:00 sati, Slakovec
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  22. kolo 4. NL ČK-VŽ

   NK Polet

  -

  NK Nedelišće

  Sveti Martin na Muri, 28.04.2018., 17:00 sati


  prethodno>> 21. kolo 4. NL ČK-VŽ

  NK Sloboda

  0-8

  NK Polet


 • Veterani +

  11. kolo Veterani 'Sjeverozapad'


  NK Mura

   vs

  NK Polet

  Sveti Martin na Muri, proljeće 2017. u 10.00 sati


  prethodno>>10.kolo Veterani


  NK Polet

  -

  NK Bratstvo

 • Juniori +

  14. kolo U-17 kvalitetna liga


  ŠN Sveti Martin

  vs

  ŠN petica

  Hlapičina, 18.03.2017. u 15:00sati


  prethodno>>13.kolo


  ŠN Sveti Martin

  4-2

  ŠN Sloga/Strahoninec

 • U-14 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 126.03.2017., u 11:15 sati


  prethodno>>175.kolo

  NK Varaždin

  3-1

  NK Polet

 • U-12 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 26.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>17.kolo

  NK Varaždin

  4-0

  NK Polet

 • U-10 +

  18.kolo 1.HNL-Sjever


  NK Polet

  vs

  NK Križevci

  Sveti Martin na Muri, 26.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>17.kolo

  NK Varaždin

  6-2

  NK Polet

 • U-8 +

  10.kolo POČETNICI  ŠN Sveti Martin

  vs

  ŠN Sloga 09

  Sveti Martin na Muri, 25.03.2017., u 10:00 sati


  prethodno>>9.kolo


  ŠN Sveti Martin

  1-1

  ŽNK Katarina Zrinski

 • 1

Sponzori

Terme Life Class Sveti MartinVnukDomingCrnkovic Arka kavana i catering Davor KocenCnc obradaCaffe bar MuraPosel-ZDInfo PointKontrol Biro Motus Energo Titanio