PRATITE NAS NA:

Ovog vikenda odigrane su dvije utakmice juniora. Valja spomenuti mnogobrojne izostanke, što zbog bolesti, što zbog ozljeda, a i obiteljskih obaveza, pa su neki igrači morali odigrati utakmice na pozicijama koje im nisu „prirodne“.

SUBOTA, 27.09.2014., NK“POLET“ – NK“PLAVI“ Peklenica 0 - 7

NK „POLET“: Modlic, Murota, Novinščak, Oletić, Srša, Tomšić, Turk, Vuković, Zadravec Denis, Pudar, Borko, Karlovčec, Evald, Padarić Petar, Padarić Kristijan, Zadravec Antonio, Sakač

Strijelci: Vinko Elvad x 3, Karlovčec Dino x 2, Modlic Mario, Murota Patrik

 

Utakmica je zbog natopljenog terena u Hlapičini odigrana u Svetom Martinu na Muri. Gosti iz Peklenice hrabro su se borili i odolijevali našim napadima, sve dok vrlo raspoloženi Vinko nije sa 3 pogotka otključao vrata „plavih“.

 

NEDJELJA, 28.09.2014., NK“NOVI MAROF“ Novi Marof – NK“POLET“ 1 - 1

NK „POLET“: Koprivec, Kraljić, Modlic, Murota, Novak, Novinščak, Sakač, Srša, Turk, Vuković, Karlovčec, Vršić Patrik, Padarić Kristijan, Zadravec Antonio

Strijelac: Karlovčec.

 

Utakmica je odigrana po vrlo teškom i blatnjavom terenu gdje nismo mogli uspostaviti našu karakterističnu pass igru. Bio je to nogomet koji je „krasilo“ puno krivih dodavanja koja su bila direktna posljedica „oranice“ umjesto terena za igru. No i u takvim uvjetima uspjeli smo stvoriti 4-5 100 %-tnih prilika za pogodak gdje je trebalo samo ubaciti loptu u prazna vrata. Jednu od prilika iskoristio je Karlovčec, dok smo izjednačujući pogodak primili iz nesretno obijene lopte od „živog zida“. Nakon jednog od rijetkih „izleta“ pred naša vrata domaćin nije iskoristio jedanaesterac, tj. Novak odlično brani udarac sa bijele točke i time nas spašava poraza u utakmici u kojoj smo bili puno bolji protivnik i morali upisati sva 3 boda.

                           

Okrećemo se novim izazovima i već ove srijede gostujemo kod NK“PODRAVINA“ iz Ludbrega, a za vikend slijedi dvostruki raspored. U subotu gostujemo kod NK“NAPREDAK“ iz Gornjeg Kraljevca, a u NEDJELJU u 10:00 je na rasporedu lokalni derbi protiv ekipe NK“RUDAR“ iz Murskog Središća.    

Dođite i podržite naše mlade nogometaše!

Trener: Alen Stojko

 

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1