PRATITE NAS NA:

Proteklog vikenda odigrana je samo jedna utakmica juniorske ekipe. U međimurskoj ligi juniora naša ekipa bila je slobodna, pa je odigrana samo nedjeljna utakmica protiv ekipe NK“ Ivančica“ iz Ivanca. Naša ekipa uvjerljivo je slavila rezultatom 11:0.

NEDJELJA, 12.10.2014., NK“POLET“– NK“IVANČICA“ Ivanec 11 - 0

NK „POLET“: Perčić Emanuel, Novak Patrik, Vršić Patrik, Novinščak Luka, Sakač Marko, Vršić Filip, Padarić Kristijan, Vinko Evald, Zadravec Antonio, Karlovčec Dino, Kraljić Antonio, Ferlin Nikola, Zadravec Denis, Turk Ivan, Čurin Roberto, Tomšić Filip, Modlic Mario, Srša Marko

 Strijelci: Padarić, Karlovčec x 3, Kraljić, Vinko x 3, Sakač x 2, Srša

 

Utakmica je krenula u najboljem mogućem smjeru i već u prvoj minuti naša ekipa postiže pogodak. Igrači nisu tu stali već su do kraja poluvremena utrpali 9 komada zbunjenim gostima. Na poluvremenu je trener Stojko napravio sve dozvoljene zamjene, a zamijenjeni igrači priključili su se treningu seniorske momčadi.

Valja spomenuti sve više igrača koji su priključeni ili su na pragu priključenja seniorskoj momčadi u kojoj neki igraju vrlo zapažene uloge, pa trener u nekim utakmica nema na raspolaganju najbolje igrače.

           

Okrećemo se novim izazovima i već ove subote u međimurskoj ligi juniora, u Hlapičini dočekujemo NK“VENERA PMP“ iz Svetog Jurja na Bregu, a u nedjelju 19.10.2014. u 10:00 gostujemo u Križevcima kod istoimenog domaćina.      

Trener: Alen Stojko

 

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1