PRATITE NAS NA:

Pripremni period juniorske momčadi odrađen je onako kako su prilike dozvoljavale. Svi „ozbiljni“ igrači koji su redoviti na trenzima priključeni su seniorskoj momčadi.

Trenutno 10 igrača juniorske momčadi trenira i nastupa za seniorsku ekipu. Prijateljske utakmice odradili smo relativno uspješno, jer smo utakmice planirali u terminima kada seniorska ekipa nije imala svoje utakmice. Ove godine se opet natječemo u 2 lige te se nadam da će se termini utakmica seniora čim manje poklapati sa juniorskim utakmicama.

JUNIORI HNS – SREDIŠTE SJEVER

U juniorskoj konkurenciji Hrvatskog nogometnog saveza – središte sjever, ove godine se natječemo u „B“ skupini. U konkurenciji je samo 5 ekipa i igra se četverokružno. Osim nas, u ligi se još natječu ekipe iz Križevaca, Ludbrega, Varaždina i Novog Marofa.

JUNIORI A - MNS

U međimurskoj ligi juniora – skupina A naša ekipa natječe se u konkurenciji 8 momčadi, NK „Plavi“ iz Peklenice, NK „Sloboda“ iz Mihovljana, NK „Šenkovec“, NK „Sloga“ iz Štrigove, NK „Jedinstvo“ iz Gornjeg Mihaljevca, NK „ Sokol“ iz Vratišinca i ŠN Sveti Juraj.
Osim prvenstva, uskoro počinje i natjecanje u KUP-u.


Igrači koji su na raspolaganju treneru: Bistrović Dominik, Koprivec Sanjin, Kraljić Antonio, Modlic Mario, Murota Patrik, Novak Patrik, Novinščak Luka, Oletić Antonio, Sakač Marko, Srša Marko, Tomšić Filip, Zadravec Denis, Borko Nikola, Ferlin Nikola, Vinko Evald, Daniel Kivač, Filip Vrbanić, Filip Vrtarić, Tin Haček, Mihael Novak, Luka Purić, Sabin Koprivec, Petar Tomšić i Karlo Karlovčec.


Trener: Alen Stojko

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1