PRATITE NAS NA:

Na Uskrsni ponedjeljak, 21. travnja 2014. godine10:00 sati odigrano je 14. kolo kadetsko-juniorske lige između NK "Mladost" iz Preloga i NK "Polet". Utakmica je odigrana po lijepom vremenu, na ne tako lijepom terenu u Čehovcu.


Uskršnji praznici i nedjeljni koncerti diljem Međimurja ostavili su traga na naše igrače koji su nervozno ušli u utakmicu i sa nekoliko početničkih pogrešaka dopustili domaćinu da stvori nekoliko prilika za postizanje pogotka.

 

Valja naglasiti da su i naši igrači u prvom poluvrijemenu imali 3-4 vrlo izgledne za pstizanje pogotka, ali Karlovčec i Ferlin nisu bili koncentrirani u situacijama 1 na 1 sa vratarem.

Nakon dogovora u poluvremenu, igrači konačno slijede upute trenera i praktički nedozvoljavaju igračima Mladosti da iznesu loptu na polovicu Poleta. U tom periodu neiskorišteno je izglednih prilika. Nakon ulaska raspoloženog Luke Novinščaka ekipa Poleta još više dominira i takva igra dolazi na naplatu u 70. minuti kada nakon brzo odigranog ubacivanja sa strane Evald Vinko spretno reagira u 16ercu protivnika i dovodi našu momčad u zasluženo vodstvo. Konačni rezultat od 0:2 postavlja Luka Novinščak odličnom reakcijom na odbijenu loptu nakon slobodnog udarca Novak Marka.

SASTAV:

Perčić, Koprivec, Sakač, Bistrović, Novak, Vršić F., Padarić K., Vinko, Karlovčec, Zadravec, Ferlin

Još su igrali: Vršić P, Novinščak, Tomšić, Padarić P.

Trener: Alen Stojko

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1