PRATITE NAS NA:
Intervju tjedna
Dokumentarani film o povijesti NK Polet

Nastavila se lijepa tradicija između NK Komenda i NK Polet

 

Prekrasna tradicija koja traje već 5 godinanastavila se i ove godine. Svake druge godine na kraju natjecateljske sezone naše momčadi U-8 i U-10 odlaze kod naših sportskihi prijatelja u Komendu kod Ljubljane. Također svake neparne godine roditelji igrači U-8 i U-10 iz Komende dolaze kod nas u Sveti Martin na Muri.

Tako je ove godine došao na red naš odlazak u predgrađe Ljubljane u prekrasnu Komendu. Izlet je svojevrsna nagrada svim igračima, ali naravno i roditeljima za sve što su dali u cijeloj natjecateljskoj sezoni za što bolji rezultati i što bolje funkcioniranje Škole nogometa Sveti Martin.

Prijateljska utakmica U-10 NK"Polet" - FC"Bajuweren"

U petak 20.06.2014.godine na igralištu NK"Polet" odigrao se zanimljivi prijateljski susret između limača (U-10) NK"POLET" i FC "BAJUWAREN" iz Münchena. Djeca 2005. i 2006.godište, roditelji i treneri momčadi FC"Bajuweren" od 18.6. do 23.6.2014. godine boravili su na mini kampu / pripremama u Toplicama Sveti Martin. U sklopu priprema odigrali su i dvije prijateljske utakmice, jednu u Zagrebu, a drugu na našem terenu sa našom momčadi LIMAČA. U ovom prijateljskom susretu, u kojem i rezultat nije bio najvažniji već druženje i igra, naša ekipa uvijerljivo je slavila sa 6-1.

Na kraju se moramo još našim gostima iz Münchena najljepše zahvaliti na medaljama i 15 lopti koje su nam poklonili.

Za NK"Polet" nastupili su: Bruno Miklin, Niko Trstenjak, Gabrijel Lajtman, Rafael Lajtman, Roko Posel, David Mezga, Ema Čurin, Sven Mlinarić, Leon Kolmanić, Denis Kolmanić, Fran Novak, Luka Perčić, Petar Špoljarić, Nicolas Perčić i Karlo Jambrošić.

Više informacija o FC "Bajuweren" na linku: http://www.sc-bajuwaren.de/

NK Polet - FC Bajuweren

NK Polet - FC BajuwerenNK Polet - FC BajuwerenNK Polet - FC BajuwerenNK Polet - FC Bajuweren

12.kolo 2.HNL-Zapad LIMAČI

U subotu 05.travnja 2014. godine s početkom u 10:00 sati odigrano je prvo proljetno kolo II.Hrvatske nogometne lige- Zapad LIMAČI između momčadi NK "POLET" i NK "SLOGA" iz Čakovca. Prvi dio završio je rezultatom 0-1, a konačni rezultat ove prvenstvene utakmice bio je 0-3 u korist Sloge.


13.kolo II.HNL-Zapad LIMAČI

U subotu 12. travnja 2014. godine s početkom u 10:00 sati odigrano je 13. kolo II.Hrvatske nogometne lige- Zapad LIMAČI između momčadi NK "GRANIČAR" iz Kotoribe i NK "POLET". Utakmica je završila našom gostujućom pobijedom, a konačni rezultat ove prvenstvene utakmice bio je 1-7.


11.kolo II.HNL-Zapad LIMAČI

U subotu 26. listopada 2013. godine s početkom u 11:00 sati odigrano je 11. kolo II.Hrvatske nogometne lige- Zapad LIMAČI između momčadi NK "MLADOST" iz Preloga i NK "POLET". Utakmica je završila podjelom bodova, a konačni rezultat ove prvenstvene utakmice bio je 0-0.


Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

4:1

NK Polet
NK Međimurje
 
6.kolo, 3.NL Sjever
23.09.2023., 16:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  7.kolo 3.NL-sjever

   NK Pitomača

  -

  NK Polet

  Pitomača, 30.09.2023., 16:00 sati


  prethodno>> 6.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  4-1

  NK Međimurje (Čakovec)

 • 1

Sponzori

Terme Sveti MartinVnukDomingCrnkovic Arka kavana i catering Davor KocenCnc obradaCaffe bar MuraPosel-ZDInfo PointKontrol Biro Motus Energo  TitanioKnauf AC Baumgartner Strnad