PRATITE NAS NA:

Nakon završene sezone došlo je do smjene generacije pa samim time nismo imali nikakvu pauzu već smo odmah krenuli na pripremu za novu sezonu.

Na samom početku po završetku školske godine počeli su i godišnji odmori, odlasci na praznike kod baka i djedova razni izleti, mora, pa su se treninzi provodili u nešto manjem odazivu zbog gore navedenog. U tom razdoblju odigrali smo dva malonogometna turnira, jedan u Mihovljanu, te drugi u Maloj Subotici. Dok smo u Mihovljanu zauzeli prvo mjesto, u Maloj Subotici bili smo lošije plasirani te nismo uspjeli ući u polufinale. Zbog već navedenih praznika nismo mogli odigravati nekakve prijateljske utakmice jer nas nije bilo dovoljno, a na kvalifikacijskom turniru u Dunjkovcu bili smo posljednji, ali falilo nam je jako puno igrača pošto je to takoreći udarni vikend za odlaske na more. Došao je i novi početak natjecateljske sezone.

Prvo kolo donijelo nam je domaćinstvo protiv ekipe Virovitice koja je završila nerješeno sa 1:1, drugo kolo odigrano je u Ivancu kod ekipe Ivančice koju smo dobili sa 0:1, te domačinstvo protiv Međimurja koje je završilo rezultatom 3:3. Ovim rezultatima ulazak u sezonu veći je od očekivanog, a samim time u svim tim nerješenim rezultatima bili smo jako blizu pobjedama pa postoji i mali žal, no najbitnija stvar je dalje razvijanje naših malih nada pa rezultat pada u drugi plan.

Trener: Danijel Kojter

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1