PRATITE NAS NA:

Početak prvenstva započeli smo utakmicom u Virovitici gdje smo poraženi od domaćina s 3:1, utakmica rekao bi bila u egalu, dobro smo stajali na terenu čak bih rekao da smo bili dominantniji prvo poluvrijeme, dok smo malo pali u drugom dijelu što govori i rezultat.

Drugo kolo igrali smo protiv ekipe Ivančice gdje smo dominantno riješili sustret u našu korist s 4:0, rekao bih o tom ogledu da smo bili puno bolji gosti su tijekom cijelog susreta imali samo jednu prigodu koju su zapucali i to je bilo sve. Treće kolo igralo se protiv Međimurja utakmica završila 1:0 za Međimurje, utakmica u kojoj nažalost krajnji ishod nije realan po prikazanom na terenu, uzmemo li u obzir da smo bili bolja ekipa da smo imali pregršt šansi za postići pogodak, te da je domaćin postigao gol iz zaleđa i da im je to bila jedina situacija cijelu utakmicu možemo žaliti za bodovima, no bitnija stvar od bodova je da su moji igrači pokazali da mogu igrati i da napreduju.

Četvrto kolo Bjelovar kod kuće, uz nedostatak skoro pa pola ekipe zbog školskog izleta, rezultat 3:1 za protivnike, uz rekao bih dobru igru u prvom dijelu koje je završilo s 1:1, te malom nedostatku kvalitete zbog izostanka naših igrača protivnik zasluženo pobijedio. Peto kolo igrano je u Murskom Središču, utakmica završila s 0:0, po mom mišljenju bili smo malo bolja ekipa po prikazanom, nekoliko izglednih prilika za postići pogodak no nije bilo preciznosti, na kraju remi.

I za kraj šesto kolo došla nam je u goste ekipa Slaven Belupa, ekipa koja nas je razbila, rezultat 0:9. I u ovom kolu imali smo hendikep nedostatka dva vrlo važna igrača, koja je teško nadomjestiti u ovom trenutku. Uzmemo li u obzir da je ekipa Slavena na utakmicu došla s 22 igrača od kojih se dva uopće nisu skidala govori o kvaliteti i kvantiteti jednog prvoligaša. Na kraju bih još samo rekao da nemamo vratara, da je ta dužnost pripala Perčić Luki kojem se ovim putem zahvaljujem, no tako je kako je svima je teško pa i njemu.


U-6
Kategorija najmlađih članova nogometne škole. Dječaci rođeni 2009. i mlađi. Treninzima se priključila nekolicina novih članova koji treniraju utorkom i četvrtkom dok su tijekom zimskog razdoblja trenirali u dvorani toplica Sveti Martin.

Trener: Danijel Kojter

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1