PRATITE NAS NA:

U subotu, 12.4.2013. godine ekipa Mlađih pionira U-12, odigrala je utakmicu 9.kola u gostima protiv ekipe NK“Omladinac“ iz Mačkovca i pobjedila 14:0, poluvrijeme je bilo5:0.


Na mokrom i neravnom terenu, ali i prevelikom travom domaćin je tek prvo poluvrijeme odoljevao našim napadima kad je bilo tek 5:0, ali u drugom poluvremenu igramo bolje i postižemo još 10 zgoditaka za konačni rezultat. Domaći igrači su u pojedinim situacijama grubim startovima zaustavljali naše igrače.

U drugom poluvremenu imamo i kazneni udarac ali isti je promašio Sabin Koprivec ali na odbijenu loptu dotrčao je Tin Haček i zabio zgoditak. Naši vratari opet bez posla.

Strijelci za NK“Polet“ bili su: Tin Haček 4x, Leon Sakač 2x, Stjepan Kirić 2x, Leo Vurušič 2x, Petar Tomšić 2x, Karlo Karlovčec, Sabin Koprivec i Tomas Novak.

Za NK“Polet“ igrali su: Patrik Mihalić, Domagoj Fajfar, Novak Tomas, Sabin Koprivec, Luka Kirec, Tin Haček, Petar Tomšić, Karlo Karlovčec, Stjepan Kirić, Leon Sakač i Leo Vurušić, još su igrali Marsel Tot, Gabriel Mihalić , Karlo Mezga.

U sljedećem kolu domaćini smo ekipi NK „Zebanec“ koja je jedna od boljih u našoj skupini.

Trener: Saša Mihalić

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1