PRATITE NAS NA:

U subotu, 06.4.2013. godine ekipa Mlađih pionira U-12, odigrala je utakmicu 8.kola kao domaćin protiv ekipe NK“Mura“ iz Hlapičine i pobjedila 14:0, poluvrijeme je bilo7:0. Na teškom i mokrom, ponegdje i blatnjavom terenu u Jurovcu gdje u proljetnom djelu igramo svoje utakmice kao domaćini ugostili smo susjede iz Hlapičine.


Od samog početka utakmice vidjelo se da smo bolja ekipa. Stvaramo puno prilika ali nedostaje završnica. Možda je to i zbog činjenice da bi svi igrači htjeli postići pogodak pa je prisutno dosta sebičnosti kod nekoliko igrača. U prvom poluvremenu postigli smo 7 pogodaka, a naš vratar je imao dvije obrane.

U drugom poluvremenupostižemo još 7 pogodaka za konačni rezultat od 14:0. I u drugom poluvremenu naš vratar imao je dvije obrane.

Strijelci za NK“Polet“ bili su: Leon Sakač 3x, Stjepan Kirić 4x, Karlo Karlovčec 3x, Tin Haček 2x, Sabin Koprivec 2x.

Za NK“Polet“ igrali su: Patrik Mihalić, , Karlo Mezga, Domagoj Fajfar , Novak Tomas, MihaelNovak, Sabin Koprivec, Tin Haček,Petar Tomšić, Karlo Karlovčec,Stjepan Kirić, Leon Sakač, ,Marsel Tot, Gabriel Mihalić i mladi U -10 igrač Leo Vurušić koji je u zimskom prijelaznom roku došao iz NK „Sokol“ Vratišinec i pokazao se da će biti pojačanje i za ekipu U-10 i U-12.

U sljedećem kolu gostujemo kod ekipe NK“ Omladinac“ Mačkovec u subotu u 10:00 sati i očekujemo novu pobjedu.

Trener: Saša Mihalić

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1