PRATITE NAS NA:

Dana 21.09.2012. (subota) ekipa Mlađih pionira U-12, odigrala je utakmicu 5. kola protiv ekipe NK “Jedinstvo“ iz Gornjeg Mihaljevca i pobjedila 19:0, poluvrijeme je bilo 11:0. Napokon jedna utakmica koju smo dobro odigrali, u kojoj je bilo i borbenosti i dobre igre i akcija , a s time i puno pogodaka.


Početak i tijek cijele utakmice bila je predmoć naše ekipe, u kojoj stvaramo prilike i postižemo pogotke. Ekipa Jedinstva nije igrala 'bunker' protiv nas i to nam je omogučilo da se razvija igra s puno dodavanja, a gosti su tek 3 ili 4 puta bili na našoj polovici igrališta, tako da je naš golman imao tek dvije intervencije i to na 20-30 metara od našeg gola.

U drugom poluvremenu u igru su ušli i igrači iz U-10 ekipe i dobro se uklopili u ekipu i postigli i pogotke.

Strijelci za NK“Polet“ bili su: Leon Sakač 6x, Karlo Karlovčec 3x, Sabin Koprivec 3x, Mihael Novak 2x a po jedan pogodak postigli su Tin Haček, Gabriel Mihalić, Stjepan Kirić i igrači U-10 Josip Kirić i Hrvoje Kovačić.

Za NK“Polet“ igrali su: Patrik Mihalić, Luka Kirec, Karlo Mezga, Tomas Novak, MihaelNovak, Sabin Koprivec, Tin Haček,Gabriel Mihalić , Karlo Karlovčec,Stjepan Kirić, Leon Sakač , Domagoj Fajfar, Fran Heric, Josip Kirić i Hrvoje Kovačić.

U sljedećem 6. kolu igramo u gostima protiv ekipe NK“Budućnost“ iz Mikalvca, ekipe koja u 5 odigranih kola ima isto toliko pobjeda, pa je to derbi utakmica u kojoj se odlučuje o pobjedniku jesenskog dijela prvenstva. Utakmica se igra u subotu 29.09. u 10.00 na igralištu NK“Budućnost“ u Miklavcu.

Trener: Saša Mihalić

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1