PRATITE NAS NA:

U subotu 19.04.2014. godine bilo je na rasporedu 14.prvenstveno kolo, 2.HNL - Zapad, kategorija U-12. Mi smo bili domaćini , a ugostili smo ekipu NK"Nedelišće". Konačni rezultat ove utakmice glasio je NK"Polet" - NK"Nedelišće" 14:0.


 

Kao što je vidljivo iz ovog rezultata, još jedna visoka i sigurna pobjeda naše ekipe. Danas je naša ekipa NK"Polet", na odlično pripremljenom terenu, odigrala jednu utakmicu gdje se uglavnom igralo na polovici igrališta gostiju.

Domaći nogometaši bili su rastrčani i efikasni, te je na kraju prvog poluvremena rezultat bio 9:0 za naše igrače. U drugom poluvremenu slična situacija, naš protivnik nije stvorio ni jednu ozbiljnu priliku pred našim golom, a naši igrači postigli su još pet pogodaka za visokih 14:0. Od tih četrnaest pogodaka nekoliko je bilo postignuto iz ljepih kombinacija u kojima je sudjelovalo po nekoliko igrača prije samog pogodka.

Ukupno se čak sedam naših igrača upisalo u strijelce, a pogotke su postigli : Vurušić Leo, Heric Fran 2x , Galinec Alen 3x, Kovač Mario 3x, Sakač Leon 3x, Mesarić Dario, te Mihalić Gabriel.

Trener : Modlic Zdravko

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1