PRATITE NAS NA:

Najmlađi nogometaši ŠN Sveti Martin odigrali su do sada dva kola u svojoj natjecateljskoj ligi Predpočetnika i zabilježili uvodna dva poraza, u prvom kolu na domaćem terenu od NK Mladost Komet iz Preloga 11:4, te u drugom kolu od ekipe Sloga Čakovec rezultatom 21:1.

Sljedeća utakmica za ekipu predpočetnika je u nedjelju 10.9.2017. u 12.00 sati u Novom Selu Rok protiv ekipe NK Rudar iz Murskog Središća.

Početnici trenera Mihaela Lajtmana također su odigrali do sada dva prvenstvena kola i zabilježili polovičan uspjeh. U prvom kolu kao domaćini na igralištu u Jurovcu visoko su porazili ekipu Strahoninca rezultatom 18:0 (strijelci: Ivano Rihtarec 4, Leonardo Mlinarić 3, Fran Novinščak, Marin Makovec, Matej Porle i Arian Vičar po 2 i Vito Oletić, Luka Turk i Patrik Trstenjak po 1 gol. U drugom kolu poraženi su od ekipe Slobode iz Slakovca s 4:0. Sljedeća utakmica za ekipu početnika je u subotu 9.9.2017. u 11.00 sati u Selnici protiv ekipe Omladinac/Sloboda (Novo Selo Rok/Mihovljan).

Limači te mlađi i stariji pioniri su odigrali do sada tek po jedno kolo u svojim ligama Skupine B – Zapad Središta Sjever i to protiv ekipe Varaždina na domaćem terenu u Svetom Martinu na Muri. Limači su odigrali miroljubivih 0:0, mlađi pioniri su zabilježili minimalni poraz 2:1 (strijelac: Denis Kolmanić), dok su stariji pioniri poraženi s 5:0. Sljedeće utakmice za ove kategorije na rasporedu su u subotu 9.9.2017. godine na gostovanju u Ludbregu kod NK Podravina.

Stariji pioniri nastupaju i u Ligi pionira pod okriljem Međimurskog nogometnog saveza i do sada su odigrali dva kola i zabilježili dvije visoke pobjede. U prvom kolu u visokoj 8:0 pobjedi protiv ekipe Mladosti iz Svete Marije strijelci su bili 3xFlorijan Podvez, 2xJosip Žganec te po jednom Fran Heric, Mesarić Dario i Rožman Marko. U drugom kolu stariji pioniri bili su bolji od ekipe Zelenko/Dinamo s 9:0, a strijelci na toj utakmici bili su: 4xFlorijan Podvez, 2xJosip Žganec te po jednom Fran Heric, Nikola Perčić i Lesar Martin. Sljedeća utakmica za ovu kategoriju je u nedjelju 10.9.2017. u 10.00 sati u Štrigovi protiv ekipe Naprijed iz Cirkovljana.

Najviše utakmica do sada odigrala je ekipa juniora, koja je u prva četiri odigrana kola Kvalitetne lige U-17 Međimurskog nogometnog saveza zabilježila 4 pobjede. Redom su pobjeđivali Zelenko 4:1, Slogu/Strahoninec 10:0 (strijelci: Mihael Novak 5, Martin Lesar 2, te Filip Vrbanić, Marko Srša i Josip Kirić po jedan gol), ŠN Petica 11:0 (strijelci: Mario Kovač 4, Karlo Karlovčec, Marko Srša po 3 te Tin Haček 1 gol) te Naprijed iz Cirkovljana 2:1 (strijelci: Haček Tin i Novak Mihael). Sljedeća utakmica za kategoriju juniora na rasporedu je u subotu 9.9.2017. u 17.00 sati u Hlapičini protiv ekipe Nedelišća.

Autor: Zoran Šardi

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1