PRATITE NAS NA:

U subotu, 29.03.2014. godine, u Maloj Subotici odigrana je prijateljska utakmica u kategoriji godišta 2006. i mlađi. ŠN "Sveti Martin na Muri" igrala je protiv domaćina ŠN "Spartak". Prvi dio završio je rezultatom 1-0 za našu ekipu, dok je konačan rezultat susreta bio u korist domaćina, 2-1.


Vidjeli smo dva potpuno različita poluvremena. U prvom su naši u potpunosti dominirali, što je i urodilo postignutim pogotkom u 11-toj minuti. Gužvu u kaznenom prostoru protivnika iskoristio je Borna Rihtarec i smjestio loptu u gol pored nemoćnog golmana. Za propuštenim prilikama u prvom poluvremenu možemo samo žaliti. Budući da smo na raspolaganju imali 15 igrača, u drugom poluvremenu su priliku dobili mlađi igrači. Igra nam je dosta pala, igrači su se povukli u obranu i dosta teško su prenosili loptu u fazu napada. Golove smo dobili iz dva slobodna udarca i to u 33. i 37. minuti susreta. Na te udarce se moglo puno bolje reagirati ali sve su to situacije koje će naš pomladak sa iskustvom i treninzima u budućnosti puno bolje savladati.

Sastav: Ivan Janušić, Petar Novak, Borna Rihtarec, Jakov Pintarić, Irian Novinščak, Tin Teljega, Rene Trstenjak, Fran Stojko, David Vinko, Karlo Vinko, Dorian Novak, Aleksandar Majhen, Vanja Tuksar, Teo Turk, Gabrijel Sever.

Trener: Mario Sever
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1