PRATITE NAS NA:

OSVRT NA SEZONU 2014/2015. – ŠN SVETI MARTIN - DJEVOJČICE

U travnju 2014. godine s radom u sklopu ŠN Sveti Martin započela je ekipa djevojčica. Kako bi im omogućili igranje natjecateljskih utakmica u suradnji sa ŠN Međimurje Čakovec i ŽNK Katarina Zrinski oformljena je ekipa kadetkinja u sklopu ŽNK Katarina Zrinski, koju sačinjavaju djevojčice koje treniraju u svojim matičnim školama nogometa, Sveti Martin i Međimurje.

Sportska druženja U-6 kategorije

U-6 kategorija nastavlja sa svojim pranom i programom treninga i natjecanja, pa se tako nakon odigranog prvog turnira tj. "druženja", odigrana još ista takva dva turnira, jedan se održao na terenima TTS objekata u Varaždinu u organizaciji Fotex-a, a drugo druženje u Prelogu u organizaciji istoimenog kluba na terenima DG Sporta.

Regionalna sportska druženja najmlađih nogometaša

Suradnjom škola nogometa s područja Međimurja i Varaždina dogovorena su druženja, odnosno turnirsko odigravanje utakmica za djecu u-6 kategorija.  Sudjeluju  djeca  2008.godište i mlađi  iz NŠ Sloga, DSR Fotex- Lumini , NŠ Prelog,  NŠ Međimurje - Čakovec,  ŠN Sloboda  Varaždin i  ŠN Sveti Martin. Igra se sistemom  5+1 na  igralištu dimenzija  40mx20m. Prvo takvo druženje održano je 12.04. na terenu  NK Sloga u Čakovcu.

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

4:1

NK Polet
NK Međimurje
 
6.kolo, 3.NL Sjever
23.09.2023., 16:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  7.kolo 3.NL-sjever

   NK Pitomača

  -

  NK Polet

  Pitomača, 30.09.2023., 16:00 sati


  prethodno>> 6.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  4-1

  NK Međimurje (Čakovec)

 • 1