PRATITE NAS NA:

U travnju 2014. godine s radom u sklopu ŠN Sveti Martin započela je ekipa djevojčica. Kako bi im omogućili igranje natjecateljskih utakmica u suradnji sa ŠN Međimurje Čakovec i ŽNK Katarina Zrinski oformljena je ekipa kadetkinja u sklopu ŽNK Katarina Zrinski, koju sačinjavaju djevojčice koje treniraju u svojim matičnim školama nogometa, Sveti Martin i Međimurje.

U sezoni 2014/2015. ekipa kadetkinja ŽNK Katarina Zrinski natjecala se je u dvije lige, ligi limača B Međimurskog nogometnog saveza te 1. HNL ženske mladeži Sjever-Zapad. Iako su imale tek nekoliko mjeseci treninga u nogama od početka natjecanja djevojke su se hrabro i ravnopravno nosile sa ekipama koje treniraju već duži niz godina, a marljivim treniranjem kroz sezonu u samo godinu dana pokazale zavidan napredak i postigle neke značajne rezultate. Unatoč nekim poteškoćama (tek povremena mogućnost zajedničkog treniranja sa ostatkom ekipe iz ŠN Međimurje, odustajanje određenih igračica kroz sezonu), djevojke treba pohvaliti na upornosti i marljivom radu na treninzima i utakmicama, iako je većina treninga odrađena u večernjem terminu od 20:30.

Rezultati koji su postignuti u sezoni 2014/2015:

1.HNL ženske mladeži Sjever-Zapad

U sklopu 1.HNL ženske mladeži Sjever-Zapad ekipa kadetkinja ŽNK Katarina Zrinski odigrala je 12 utakmica i zabilježila 4 pobjede, 1 neriješeni ishod, doživjela 7 poraza te uz gol razliku 33:61 osvojila 13 bodova što je bilo dovoljno za 5. mjesto na tablici u konkurenciji 7 ekipa. Treba napomenuti da su na tablici ispred naše ekipe završile renomirane ekipe ženskog nogometa u Hrvatskoj kao što su Agram, Rijeka, Dinamo-Maksimir. Kao jedan od najzapaženijih rezultata tokom sezone treba istaknuti gostujućih 3:3 kod ekipe Dinamo-Maksimir. Najbolji strijelac naše ekipe bila je Mitrašinović Sara, koja je postigla 20 pogodaka.

LIMAČI B MNS

U sklopu lige Limača B Međimurskog nogometnog saveza ekipa ŽNK Katarina Zrinski odigrala je 14 utakmica i zabilježila 4 pobjede i 10 poraza te uz gol razliku 45:53 osvojila 12 bodova što je bilo dovoljno za 6. mjesto u konkurenciji 8 ekipa.

Igračice ŠN Sveti Martin koje su nastupale za ŽNK Katarina Zrinski u sezoni 2014/2005. su: Mitrašinović Sara, Oletić Marta, Lesar Melanie, Lajtman Karla, Krznar Simona, Vinko Lara, Novak Sara, Novak Ena, Trstenjak Marta, Kamerlin Anastazija, Lea Galinec, Slavkov Klara, Jalšovec Lucija, Turk Anđelina, Novak Kaja, Trstenjak Ivana.

 

U travnju 2015. oformljena je i mlađa ekipa djevojčica koju sačinjavaju djevojčice od 1-4. razreda osnovnih škola. Ekipa trenira 2-3 puta tjedno, a trenutno ju sačinjavaju sljedeće igračice: Oletić Hana, Cimerman Noela, Perčić Lora, Muršić Lea Emili, Baumgartner Nika, Bodgan Nina, Cvetković Viktorija, Panić Vanesa, Bogdan Lea i Nemet Nina.

Mlađa ekipa djevojčica odigrala je već i jednu prijateljsku utakmicu u Čakovcu protiv ekipe djevojčica NŠ Međimurje Čakovec koja je završila rezultatom 2:2, a oba pogotka za našu momčad postigla je Nemet Nina.

Trener: Zoran Šardi

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1