PRATITE NAS NA:

Tijekom vikenda u dvorani OŠ Štrigova održan je zimski malonogometni turnir u organizaciji ŠN Sveti Martin u kategorijama u-8, u-12 i u-14. U dvodnevnom natjecanju sudjelovalo je 30 ekipa.

U kategoriji U-12 natjecalo se 9 ekipa.  Finale su izborile ekipe  ŠN Varteks Fotex i NK Međimurec, neodlučujući rezultat  utakmice  1:1 nakon  izvođenja  penala presuđuje u korist ekipe NK Međimurec. Utakmicu za treće mjesto igrale su ekipe ŠN Sveti Martin i NŠ Spartak u kojoj je Spartak rezultatom  6:1 osvojio treće mjesto.  

U kategoriji U-8 natjecalo se 13 ekipa. Najbolji plasman izborila je ekipa NK Omladinac koja je u finalnoj utakmici pobijedila  ekipu ŠN Varteks Fotex rezultatom 1:0.  Ekipa NK Sloboda iz Varaždina pobijedila je domaću ekipu ŠN Sveti Martin rezultatom 7:1 i time osigurala 3. mjesto.

U kategoriji U-14 natjecalo se 8 ekipa, najbolji plasman izborila je ekipa Bobani Goričan koja je u finalu pobijedila ekipu ECON rezultatom 4:1. Utakmicu za treće mjesto igrale su ekipe NK Sokol i ŠN Sveti Martin rezultatom 0:6.

Odigrane su i revijalne utakmice između djevojčica ŠN Sveti Martin i NŠ Međimurje rezultatom 2:2 te najmlađih polaznika ŠN Sveti Martin rezultatom 2:1. ŠN Sveti Martin čestita najuspješnijim ekipama i ujedno zahvaljuje svim ekipama na odazivu i  fair - play ponašanju.

Autor: Blaženka Heric

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1