PRATITE NAS NA:

Prošli tjedan s pripremama za narednu sezonu krenuli su seniori, a uskoro će krenuti i mlađe kategorije.

Nakon završetka prvenstva neke kategorije vrlo uspješno odigrale su i razigravanje za prvaka Međimurja, dok su neke kategorije igrale prijateljske utakmice (npr. s NK Komenda, FC Bajuweren...). Slijedećeg tjedna, 14.7.2014. u dogovoru s vlastitim trenerima krenut će se s trenizima u sklopu priprema za predstojeću sezonu.

Za sada još sa sigurnošću ne možemo utvrditi sastav svih liga gdje će se natjecati naši mladi nogometaši, ali želja je Škole nogometa Sveti Martin da se što više kategorija uključi u što kvalitetnije lige. Naime postoji mogućnost da neke naše kategorije, a prije svega U-10, U-12, U-14, U-15 te U-17 zaigaju u 1.HNL – Sjever. Naravno to još nije u potpunosti sigurna opcija, ali vodstvo naše Škole nogometa htjelo bih da se taj plan i realizira. Više o toj temi obavjestit ćemo vas putem ove web stranice.

Odlična suradnja NK Polet, ŠN Sveti Martin i Toplica Sveti Martin nastavila se još jednom lijepom gestom Toplica Sveti Martin. Naime svaka igračica i igrač ŠN Sveti Martin te svi treneri od Toplica Sveti Martin dobit će na prvom treningu vlastitu iskaznicu s kojom kroz cijelu godinu mogu ostvariti brojne popuste tjekom korištenja usluga TSM. Veliko hvala Toplicama Sveti Martin na tom hvalevrijednom poklonu.

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1