PRATITE NAS NA:

U Međimurskoj nogometnoj ligi veterana «Sjeverozapad» (MNLVS) u sezoni 2011./2012. prvo mjesto zasluženo je pripalo veteranim NK"POLET" iz Sv.Martina na Muri.

1) NATJECANJE U MNLVS

Pomlađena ekipa već na jesen 2011. pokazala je kvalitetnu igru i ambicije da u proljetnom dijelu 2012. još boljom igrom pokuša osvojiti prvo mjesto. U proljetnom dijelu ostvareno je osam pobjeda i jedan remi, dovoljno da se nadoknadi propušteno iz jeseni i konačno postane prvakom lige. Naime, prošlo je punih 10 godina, od zadnje proslave prvaka lige. Najbolji strijelac u sezoni 2011./12. bio je Nikola Kutnjak (16 zgoditaka), a iza njega slijede Tomislav Kralj (13 zgoditaka), Krunoslav Colar (8 zgoditaka), Darko Breznik (6 zgoditaka), Josip Polman (4 zgoditka), te ostali sa po dva i jednim zgoditkom.

Za ekipu veterana NK „Polet“ nastupali su slijedeći igrači:

Biberžnjak Ivan, Breznik Darko, Colar Krunoslav, Flac Branko, Flac Mario, Heric Drago, Jakopić Ivica, Jakopić Martin, Jambrović Mihael, Karlovčec Ivan, Kontrec Željko, Kovačić Božo, Kralj Tomislav, Kutnjak Boris, Kutnjak Nikola, Kutnjak Zvonko, Novak Josip, Novak Željko, Oletić Dražen, Padarić Davor, Perčić Dejan, Polman Josip, Sobočan Ivica, Šardi Davor, Varšić Branko i Zadravec Miro.

 

Kompletan izvještaj za sezonu 2011./12. (tabelarni pregled) možete pogledati pod VETERANI-TABLICA.

Najbolji strijelci u2011./2012.:

1. Nikola Kutnjak - jesen (3), proljeće (13) - 16

2. Tomislav Kralj- jesen (0), proljeće (13) - 13

3. Krunoslav Colar - jesen (2), proljeće (6) - 8

4. Darko Breznik - jesen (4), proljeće (2) - 6

5. Josip Polman - jesen (1), proljeće (3) - 4

2) DVORANSKI NOGOMET

Već dugi niz godina nakon završetka službenog jesenskog dijela prvenstva, veterani NK „Polet“ nastavljaju s igranjem nogometa u sportskoj dvorani. Prije se igralo u sportskoj dvorani OŠ Selnica, a sada u sportskoj dvorani u Toplicama Sveti Martin. Počinje se u mjesecu studenom, a završava sredinom ožujka. Igra se jednom tjedno, po 1,5 sat, a u prosjeku u dvoranu dođe oko 15 igrača. Igrajući mali nogomet kroz zimsku sezonu, veterani dočekaju spremni proljetni dio prvenstva.

Kompletne troškove korištenja dvorane snose veterani – korisnici dvorane.

3) IZLETI I PRIJATELJSKE UTAKMICE

U subotu, 9.06.2012. organiziran je izlet u Posedarje (mjesto udaljeno cca 20 km od Zadra), gdje je odigrana i prijateljska utakmica s domaćom ekipom veterana NŠK „Hrvatski vitez Posedarje“. Nakon vodstva NK „Polet“ od 2 : 0 (oba zgoditka postigao je Nikola Kutnjak), domaćin je u drugom poluvremenu zaostatak nadoknadio i na kraju zasluženo pobijedio rezultatom 4 : 2. Ekipa NK „Polet“ nije bila kompletna, što je i jedan od razloga za ovaj visoki poraz. Nakon zajedničkog druženja, dogovoren je uzvratni susret u Sv. Martinu na Muri.

Glavni inicijator ovog susreta bio je gospodin Ivan Jurović koji je kao domaćin ugostio i udomio kompletnu ekipu veterana NK „Polet“. Koristimo ovu priliku te mu se još jednom najljepše zahvaljujemo na gostoprimstvu i domaćinstvu.

Pripremio: Branko VaršićIzvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1

Sponzori

Terme Sveti MartinVnukDomingCrnkovic Arka kavana i catering Davor KocenCnc obradaCaffe bar MuraPosel-ZDInfo PointKontrol Biro Motus Energo  TitanioKnauf AC Baumgartner Strnad