PRATITE NAS NA:

Pogledajte video!

Na poziv našeg dragoga i vjernog navijača, simpatizera, sponzora g. Mije Hren, veteranska momčad nogometnog kluba Polet boravila je u Švicarskoj kod HŠD Zagreb u gradu Arbonu.

Dvadesetorici članova veteranske ekipe  ostat će ova četiri dana (2.2. - 5.2.) u lijepom siječanju. Domaćini su se potrudili i dobro organizirali trodnevni boravak naših članova, jela, pića i dobrog društva nije nedostajalo. Veterani NK Polet sudjelovali su i na tradicionalnom dvoranskom malonogometnom turniru na kojem je sudjelovalo preko 20 veteranskih momčadi iz cijele Švicarske te su u vrlo jakoj konkurenciji osvojili odlično 3. mjesto. Uz pehar predviđen za treće plasirano mjesto, organizator nam je uručio još jedan prekrasan pehar za sudjelovanje i dugo sjećanje na ovaj turnir. 

Nakon završetka malonogometnog turnira za manje od dva sata  velika sportska dvorana pretvorena je u prekrasnu koncertnu dvoranu sa stolovima i plesnim podijem, u kojoj se na velikoj zabavi okupilo preko 1000 ljudi mahom Hrvata koji žive i rade u Švicarskoj. Tamburaški sastav Barabe iz Zagreba, grupa Naranđa i Jasmin Stavros doslovce su zapalili dvoranu. Plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Ekipa iz Svetog Martina na Muri imala je posebno mjesto u dvorani i pozdravljena je velikim pljeskom i skandiranjem od nazočnih gostiju. 

Zahvaljujemo vlasnicima hotela Brassene Bahnhof u kojem smo bili smješteni na velikoj ljubaznosti i dobrim uslugama. 

Najveća zahvala ide HŠD Zagreb i gospodinu Miji Hrenu na gostoljubivosti, trudu kojeg su uložili da bi se mi kao njihovi posebni gosti dobro osjećali u Švicarskoj.

Autor teksta i fotografija: Stanko Perčić 

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Izvještaj

Grb NK Polet Sveti Martin na Muri

1:0

Grb NK Varteks
NK Polet
NK Varteks
 
14.kolo, 3.NL Sjever
18.11.2023., 13:30 sati, Sveti Martin na Muri
Opširnije...

Najave

 • Seniori +

  15.kolo 3.NL-sjever

  NK Međimurje

  -

  NK Polet

  Čakovec, ožujak 2024.


  prethodno>> 14.kolo 3.NL-sjever

  NK Polet

  1-0

  NK Varteks

 • 1

Sponzori

Terme Sveti MartinVnukDomingCrnkovic Arka kavana i catering Davor KocenCnc obradaCaffe bar MuraPosel-ZDInfo PointKontrol Biro Motus Energo  TitanioKnauf AC Baumgartner Strnad